Παραλαβή από το κατάστημα 

Μπορείτε να παραλάβετε και να πληρώσετε την παραγγελία σας στα καταστήματά μας  ,αφού πρώτα σας έχει σταλεί ενημερωτικό e-mail οτι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή ή έχετε ενημερωθεί τηλεφωνικά. Ώρες παραλαβής Δευτέρα & Τετάρτη 9:00-14:00 Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 9:00-16:00 εκτός αργιών. Η παραγγελία σας παραμένει διαθέσιμη για παραλαβή μια εβδομάδα, από την ώρα που θα λάβετε ειδοποίηση ότι είναι έτοιμη. Σε αντίθετη περίπτωση, και εφόσον δεν υπάρξει ενημέρωση σχετική, ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα η παραγγελία σας. 

 

Για αποστολές στην Ελλάδα

Τα προϊόντα για τα οποία αναγράφεται ότι είναι Άμεσα Διαθέσιμα, αποστέλλονται εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών. Στην περίπτωση που ένα προϊόν δεν έχει άμεση διαθεσιμότητα, η παράδοση θα πραγματοποιείται εντός των ημερών που αναγράφεται για το εκάστοτε προϊόν.  Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί από εμάς, ειδοποιήστε σχετικά μέσω e-mail / sms. 

 


ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για όλες τις αγορές η αποστολή θα είναι δωρεάν με courier κατευθείαν στην πόρτα σας.

* Για παραγγελίες που αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή στην πόρτα σας, (υπηρεσία αντικαταβολής) επιβαρύνεται με 2,00€ σε οποιοδήποτε ποσό παραγγελίας.

   ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες δυσπρόσιτες περιοχές η αποστολή με courrier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται ως το κοντινότερο κατάστημα της courier και η παραλαβή από εκεί πρέπει να γίνει απο εσάς.

   ΠΡΟΣΟΧΗ!: Δεν παραδίδουμε σε ταχυδρομικές θυρίδες. 

* Σε περίπτωση εξάντλησης των αποθεμάτων ίσως υπάρξει καθυστέρηση για την οποία και θα σας ειδοποιήσουμε μέσω e-mail / sms.